Hoe gebruik ik een ketogeen dieet?

Hoe gebruik ik een ketogeen dieet?

Deze vraag zit al een tijdje in mijn hoofd sinds ik heb gehoord over de voordelen van een ketogeen dieet. Mijn vrouw had er trouwens ook van gehoord en wilde het graag uitproberen. Dus vorige maand kwam ze thuis van de universiteit en begon ze aan haar dieet. Het behoeft geen betoog dat ze het geweldig deed! Maar helaas, na slechts een week of zo, begon ze zich lusteloos en opgeblazen te voelen.

Dus waar moet ik op letten als ik mezelf ga afvragen: "Hoe gebruik ik een ketogeen dieet?" Allereerst bestaat er niet zoiets als een "ketosedieet". Uw lichaam past zich van nature aan elk dieet aan, zolang u de juiste voeding in de juiste hoeveelheid verstrekt. HetKetogeendieet.nl. Ketonen zijn niets meer dan een natuurlijke suiker die uw lichaam aanmaakt om uw lichaam van energie te voorzien. De vraag die je jezelf moet stellen is waar moet ik op letten? Het antwoord is simpel: wat moet ik weten voordat ik met een ketogeen dieet begin?

Weet allereerst dat uw lichaam drastisch zal veranderen tijdens uw eerste week van een ketogeen dieet. U zult meer gewend raken aan de ketonen en kunt verwachten dat ze uw lichaam op een negatieve manier negatief zullen beïnvloeden – daarom is het belangrijk om precies te weten wat u doet voordat u een dieet gaat uitproberen, zelfs als dat de bedoeling is. wees natuurlijk". Dus waar moet ik op letten? De sleutel is dit:

Weet waar u aan begint door dit dieet te volgen. Veel mensen komen met het idee om dit soort dieet te volgen en verliezen in het begin een hoop gewicht. Ze vertellen echter niemand over de vele valkuilen die gepaard gaan met dit soort dieet, dus in plaats daarvan gaan ze gewoon door met het programma en begrijpen ze nooit echt hoe het werkt of de langetermijneffecten die het op hun lichaam kan hebben. . Door de waarheid over Ketogreed te kennen, kunt u voorkomen dat u de veelgemaakte fouten maakt van mensen die van plan zijn dit dieet te volgen, zoals:

Terwijl je op Ketogreed zit, ben je in feite aan het verhongeren. Wat u hier in gedachten moet houden, is dat u de keuze heeft om te eten wat u wilt; je hoeft niet zomaar alles te eten wat je maar wilt. Dus wat moet je doen? Waar moet je op letten? Het antwoord is dit: u wilt eten wat u weet dat uw lichaam nodig heeft, niet wat u denkt dat uw lichaam nodig heeft, want u krijgt die voedingsstoffen waarschijnlijk niet uit iets anders dan op ketonen gebaseerd voedsel.

Dit is waarom het beantwoorden van de vraag: "Hoe gebruik ik een ketogeen dieet?" is net zo belangrijk als goed eten. Door die simpele vraag te beantwoorden, ben je al begonnen de manier waarop je over je dieet denkt te veranderen. Je hebt eerlijk gekeken naar je dagelijkse voeding, hoe het voor je werkt en hoe je het kunt verbeteren, terwijl je je stofwisseling en energieniveau drastisch verhoogt! Dus let op dat antwoord, en je zult je lichaam ver in je voordeel nemen!

Voor meer informatie zie: