Zet bestanden ongetwijfeld over: 3 beste software voor jouw delen betreffende bestanden aan pc

Jij kiezen met een bestandsoverdrachtservice voor jouw computer zou moeilijk bedragen. Moderne overvloed biedt niettemin veel oplossingen. In die artikel leert u waarmee u zeker programma kiest om bestanden naar uw computer dichtbij te zetten – zoals welke criteria u zou zoeken plus welke ingeval de drie beste belanden beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Vanwege een goed -programma aan het online overzetten betreffende bestanden te kiezen, zouden u voor verschillende kenmerken letten. Lees hier langer over.

Beveiliging

Dit zijn het eerste dat bij je opkomt. We kan niet deze persoonsgegevens bij handen staan van aanvallers of eenvoudig verdwijnen.

Allemaal digitale dataroom -services die in dat artikel word beschreven, beschikken over moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit betekent dat tot uw bureaus geen toegang hebben tot uw bestanden. Het matchen van encryptietechnologieën is dus onderwerp voor een bijzonder artikel, alleszins laat jouw de aan specialist bestaat.

Gemak

Dat is beslist van de beste factoren bij het kiezen met een -platform. Deze omvatten functies dit het bestaan van gebruikers gemakkelijker kunnen maken:

Het gemak betreffende het opslaan van bestanden – het moet de bestanden waarin u geïnteresseerd bent met een paar stappen vinden.

Gelegenheden om papieren rechtstreeks in de repository erbij creëren. Om dit uit te voeren, worden dikwijls aanvullende medewerkers geïntegreerd.

Jij moet maximale controle bezitten over jouw verzenden of ontvangen van bestanden.

Mits het bestand kan belanden bewerkt, zouden het de geschiedenis van het functioneren zijn.

Het is geweldig ingeval er bij de pc-versie ook dus mobiele variant komt.

Bevelen

Iedereen eis het voornaamste tarief kiezen met betere prijs plus niet te regelmatig betalen ervoor wat je niet met plan leven te bedienen. Natuurlijk bepaalt iedereen zelve wat hij nodig heeft en wat niet.

Maximale grootte met downloadbare bestanden

Het krijtwit dat die cijfer heel anders is in opslagservices. Onderhand sommige u toestaan om bestanden met 250 Gb of langduriger te downloaden, zijn meerdere beperkt tot en met slechts 20 Gb.

Apple iCloud

De service met Apple bestaat beschikbaar aan eigenaren betreffende iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- en Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud bestaan een pakje van ieder Apple-services, die niet slechts cloudopslag omvat, maar daarnaast Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Voordelen van iCloud

Het leidend voordeel zijn de express synchronisatie met bestanden voordat alle apple iphone 4, waardoor zij snel open zijn doorheen het bureaublad op Windows, iPhone plus iPad.

Handig schakelen onder Agenda, Notities en meerdere diensten maakt iCloud handig en versnelt het werk binnen.

Het platform kan overigens dienen ingeval een werkruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid vanwege de opslagmedium als server te gebruiken om API-verzoeken te verzenden.

Apple biedt tarieven door gezinstoegang voordat maximaal 5 personen, plus dit moet winstgevend bestaat.

Dropbox

Dropbox is zeker van de oudste en populairste clouddatarooms.

U heeft frequent coole tools die de arbied vereenvoudigen. Leuke tips tijdens de registratie en installatie van de applicatie en beslist duidelijke interface versnellen u aanpassingsproces. Lees meer dichtbij onboarding in de applicaties aangaande dit product.

Sommige functies zijn hetzelfde aan Google Drive: de mogelijkheid om samen te bewerken in 1 bestand, opmerkingen achter bij laten, toegangsniveaus te beheren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te zien en jouw prullenbak. Het kunt verwijderde bestanden ook zien in uw map op welke manier ze zijn voordat zij werden weggehaald.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit is geweest.

Cloudopslag maakt deel uit van het Google-systeem, wat dezelfde snelle en gemakkelijke into met is andere bureaus betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en verschillende.

Suzanne Herrera