Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint?

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint?

Als u nog niet de kans heeft gekregen om de voordelen van het gebruik van Sharepoint te ervaren, wordt het tijd dat u weet wat het voor u kan betekenen. Sharepoint is een geïntegreerd platform waarmee meerdere gebruikers met vergelijkbare doelen hun informatie kunnen bundelen, beheren op een centrale locatie en delen met behulp van verschillende communicatiemiddelen. Deze tools omvatten e-mail, het delen van bestanden, documenten, agenda's, contacten en websites. Om deze reden heeft Sharepoint zoveel voordelen en zijn Sharepoint-services zo populair geworden bij bedrijven over de hele wereld.

De meest gebruikte Sharepoint-toepassingen zijn toepassingen waarmee gebruikers toegang hebben tot informatie van websites zoals hun bedrijfswebsite, individuele websites of blogs en sociale netwerksites en deze kunnen beheren. Er zijn ook andere toepassingen waarmee intranetten, extranetten en extranationale sites kunnen worden gemaakt, zoals inhoudssites en sociale nieuwssites Modern intranet met modules voor Office 365 en SharePoint Online. In een traditioneel intranet communiceerden groepen mensen via e-mail en het delen van bestanden, wat mogelijk werd gemaakt door een prikbord. Hetzelfde scenario geldt ook voor een extranet, maar het verschil is dat in een extranet uw medewerkers toegang hebben tot internet terwijl ze verbonden zijn met een corporate website.

Sharepoint-applicaties worden gebruikt voor zaken als het maken, bekijken en bewerken van websites, agenda's en planningen, documentbeheer, analyse van bedrijfsinformatie, delen met één muisklik, het volgen van projecten, sociale netwerkmarketing en meer. Er zijn veel verschillende soorten van deze applicaties en ze zijn te vinden op verschillende Sharepoint-websites. Een van de meest gebruikte en voordeligste toepassingen is de e-mailtoepassing, waarmee gebruikers via e-mail informatie en berichten kunnen uitwisselen met andere medewerkers. Een van de interessantere toepassingen is de intranettoepassing, waarmee mensen die zich niet binnen het netwerk van een bedrijf bevinden, toegang hebben tot bedrijfsinformatie. Daarom is Sharepoint overgenomen door bedrijven als Microsoft.

Klik hier: https://sharepointmodules.nl/

Suzanne Herrera