Wat is een bulletjournal?

Wat is een bulletjournal?

Wat is een bulletjournal? Een Mylovelynotebook.nl is iets om te gebruiken als aanvulling op een traditionele planner, to-do logboek of ander dagboek. Gebruikers kunnen eenvoudig dagelijkse, maandelijkse en zelfs wekelijkse voortgang naar hun verschillende doelen invoeren. Dit is een effectieve methode wanneer u probeert een slechte gewoonte te veranderen, een doel te bereiken of een soort van levensverandering te creëren.

Wat is een bulletjournal?

Bullet journals worden voor veel dingen in ons dagelijks leven gebruikt. Van timemanagement tot motivatie, van het stellen van doelen tot het afronden van projecten, bulletjournals helpen ons om orde op zaken te stellen. Sommige Bullet-dagboeken bevatten post-it-notities, waarmee gebruikers korte notities op een thuiscomputer kunnen schrijven en deze vervolgens per post kunnen verzenden. Andere versies vereisen dat gebruikers pagina's afdrukken terwijl ze bezig zijn, maar hen toestaan deze rechtstreeks te e-mailen. Hoe dan ook, het gemak om dingen op orde te houden door het simpelweg op te schrijven, in plaats van het meerdere keren te moeten typen, maakt het een onschatbaar hulpmiddel in de productiviteitssystemen van veel mensen.

De meest populaire vorm is er een met een voorgedrukt spiraalvormig notitieboekje dat wordt geleverd met magnetische omslagen, bedrukt met viltstiften. Het gebonden notitieboek wordt vervolgens bedekt met een duurzame plastic paginabeschermer. Het ene uiteinde van het spiraalvormige notitieboek is bevestigd aan een pen, die een "stippellijn" -ontwerp heeft om gemakkelijk te kunnen schrijven. Het andere uiteinde is bevestigd aan een papieren doel aan de bovenkant van het notitieboekje, dat vervolgens wordt gebruikt om echte aantekeningen te maken, aangezien de schrijver die aantekeningen dagelijks maakt. Het ontwerp van de twee spiraalvormige pagina's van het ingebonden notitieboek is ontworpen om samen te werken, zodat de ene pagina altijd overeenkomt met de andere, ongeacht aan welk uiteinde de schrijver momenteel schrijft. Dit soort notitieboekjes is populair onder studenten die hun opdrachten graag met de hand bijhouden, maar de informatie op een handigere manier op papier willen vastleggen.

Klik hier voor meer informatie: http://mylovelynotebook.nl/

Suzanne Herrera