Tips voor het bestellen van BBQ-vlees bij restaurants

Tips voor het bestellen van BBQ-vlees bij restaurants

Zo bestel je BBQ vlees voor een groot publiek. Als je in een restaurant eet, zorg er dan voor dat je extra BBQ-ribs of karbonades bestelt. Is er veel publiek, zoals een feestje, dan kun je alle spareribs bestellen die je wilt. Meestal, als er een feest is, heeft de barman meestal extra ribben en je kunt ze ernaast hebben. Het bedienend personeel zal ze naar buiten brengen zodat u niet op uw beurt hoeft te wachten.

Als er maar één persoon in uw groep aan de barman eet, moet u bbq-vlees en bier bestellen bestellen bloeiend. Meestal, als er meer dan vier mensen aan de barman eten, moet u twee afzonderlijke voorgerechten bestellen, één rundvlees en één karbonade. Voor grote groepen heeft de barman meestal genoeg eten om iedereen te voeden, maar als dat niet het geval is, moet je om extra eten vragen, dat je aan je bestelling kunt toevoegen als je naar het restaurant gaat. Omdat er zoveel mensen in de biertuin eten, kan het ook langer duren voordat uw bestelling is verwerkt.

Als je vlees bestelt bij een barman, dan brengen ze de runderlende, roksteak en ribeye naar voren. De meeste mensen bestellen drie soorten: ribben, varkenswangetjes en runderschenkel. De meeste plaatsen waar je BBQ-vlees in een restaurant bestelt, geven je extra ribben, varkenswangetjes, schenkel en schouder, wat ik meestal doe. Als er maar één persoon in uw groep aan de barman eet, moet u alleen het vlees zonder groenten bestellen, tenzij u kool wilt. kool komt met vlees, en het kost extra, dus tenzij je kool bij je vlees wilt, moet je waarschijnlijk een ander stuk vlees bestellen. Er zijn tal van andere goede stukken vlees die u ook kunt bestellen.

Meer informatie: Cateringservice De Gelegenheid

Suzanne Herrera