Hoe een kogelboekje met slechts een pen en pagina te starten

Hoe een bullet-journaal starten is de vraag die veel mensen die het tijdschrift gebruiken om te vragen. Het is extreem eenvoudig, gewoon zodat je aan de slag gaat. Het enige dat u hoeft te doen is een eenvoudig zwart notitieboekje van een soort en een pen van goede kwaliteit. Begin dan gewoon erin te schrijven! Ik zal uitleggen hoe ik een kogelboek moet gebruiken en waar je naar kunt zoeken bij het kopen van één.

Nu, hoeft u een kogeljournaal te starten, is niet erg eenvoudig voor mij om volledig in dit artikel uit te leggen. Er zijn zoveel functies en functies die je een beetje in de war kunt krijgen over hoe je het de beste manier kunt gebruiken. Dus om je te helpen, ga ik je wat informatie geven over de verschillende soorten notebooks en hoe ze werken. Dit geeft je een groot inzicht in welke notebook is het meest geschikt voor jou.

Allereerst zijn er vandaag twee hoofdtypen van journaling-notebooks op de markt. Er zijn de fontein-pennen die het schrijven schieten waar ze ook worden gegrakt. Dan zijn er de notito’s die meer op een gewone blocnote zijn, maar in plaats daarvan slaat het uw dagelijkse schrijven op in een aan boord van de printer.

De sleutel hier is dat bullet-tijdschriften meestal langer zijn en notitieblokken als je kamer hebt om veel langere aantekeningen te schrijven.

Nu voor het starten van een bullet-journaal, moet u bepalen wat voor soort tijdschrift u wilt. Sommige mensen willen graag weeklies gebruiken terwijl anderen de voorkeur geven aan dagelijkse of wekelijkse papieren. U kunt ook kleine dagelijkse planners kopen die enkele pagina’s hebben voor journaling, planning en notities. Deze zijn geweldig als je wilt zorgen voor zaken buiten je huis. Deze zijn ook geweldig voor degenen die graag op specifieke tijden willen schrijven zoals elke ochtend voordat je naar het werk gaat. Een andere optie is aanschaffen van een leren journaal met een deksel en is onderverdeeld in pagina’s voor het bijhouden van een dagboek, wekelijks journaal en maandelijks tijdschrift.

Na het bepalen van het type tijdschrift waarmee u wilt beginnen, is de volgende stap uitzoeken hoe u begint met het gebruik van één. Als u liever dagelijks schrijft en een specifieke tijd kunt opzij zetten om te schrijven, wilt u een bullet notebook of een notitieblok kopen die u kunt schrijven terwijl u wacht op de bus, koffie of vergadering om te beginnen. Zodra u uw notebook krijgt, hebt u een pen nodig. Dit zou een vulpen moeten zijn, dus je hebt niet vroeg in de week geen inkt.

Er zijn veel mensen die hun ideeën ophalen over indexkaarten en blikken in supermarkten, gymkoolkamers en cafés, of ze zetten ze gewoon in hun zakken en brengen ze mee wanneer ze uitgaan voor een snel ontbijt. Hoewel deze methoden voor sommige mensen kunnen werken, als u iemand bent die op zoek is naar een betere manier om uw ideeën vast te leggen, moet u proberen te leren hoe u een bullet-journaal kunt starten. Dit type dagboeken zijn zeer nuttig voor het krijgen van een eindeloze aanbod van noten geschreven terwijl je weg bent van thuis of op het werk. Ze helpen je er ook aan om je eraan te herinneren om voor jezelf te zorgen en voor andere mensen te zorgen door later over hen te denken. Dit is onbetaalbaar en zal je op de lange termijn veel gelukkiger voelen.

Bekijk al onze bullet journal notebooks hier op Mylovelynotebook.nl

Suzanne Herrera