Filofax Pocket Guide

Filofax Pocket Guide

Filofax ongeëvenaard is een groot internationaal bedrijf gevestigd in het VK, dat een breed scala aan gepersonaliseerde portemonnees produceert. Het merk Filofax is ontstaan uit Lefax, een beroemd Amerikaans bedrijf uit Philadelphia dat goederen naar het VK exporteerde. Na de Tweede Wereldoorlog verplaatste Lefax zijn productiebasis naar Singapore, waar het begon met de productie van zakmappen. Filofax werd in 1963 opgericht door Peter Filofax en zijn zoon Martin Filofax.

agenda

Filofax zakmappen staan bekend om hun robuuste constructie en elegante vormgeving. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Het bedrijf Filofax is ook gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerde mappen op maat. De mappen van Filofax kunnen op aanvraag worden geproduceerd, afhankelijk van uw vereisten, en deze kunnen op maat worden gemaakt om in de afmetingen van uw zak te passen, zodat u al uw persoonlijke documenten met betrekking tot huis, gezin of werk netjes kunt opbergen.

Filofax heeft veel gerenommeerde ontwerpers en ze blijven jaar na jaar hoogwaardige producten maken. U heeft de keuze uit de collectie Filofax accessoires die op de markt verkrijgbaar is. Alle Filofax-producten worden geleverd met 10 jaar garantie. De belangrijkste categorieën Filofax-accessoires zijn Custom Filofax, Personalized Filofax, Promo Filofax, Business Filofax en Office Organizer Filofax. Ze bieden u ook de mogelijkheid om uw Filofax aan te passen aan uw specifieke behoeften.

Voor meer info klik je deze site aan: http://mylovelynotebook.nl/

Suzanne Herrera