Diamond Picture Frames – Hoe maak je een Diamond Painting fotolijst

Diamond Picture Frames – Hoe maak je een Diamond Painting fotolijst

Fotolijsten met diamanten schilderij zijn perfecte cadeaus voor het kleine meisje in je leven. Diamanten fotolijsten zijn een betaalbare manier om een muur te versieren en uw dierbare foto's met trots te laten zien. Als je de kamer van je kind in een prinsessenkamer wilt veranderen, zal een diamanten fotolijst elegantie en schoonheid aan haar kamer toevoegen.

Diamant schilderij foto

Diamanten fotolijsten zijn er in alle maten, stijlen en prijzen. Diamanten zijn gemonteerd op glas of houten platen, houten planken of metalen frames. halalfood. Ze kunnen met de hand worden beschilderd met een van de duizenden ontwerpideeën. Diamant schilderen is ook een kunstvorm waarbij je kleine heldere diamanten aanbrengt op een wit of helder acryl fotobord. Er zijn letterlijk honderden ontwerpen om uit te kiezen en ze passen in bijna elke portemonnee.

Je kunt die speciale foto voor haar maken met diamanten fotolijstsets of door een kant-en-klaar exemplaar te kopen. Wanneer je een fotolijst koopt, wordt deze meestal geleverd met een montagebeugel en hoef je alleen maar een klein gaatje in de achterkant van het bord te boren om de foto op zijn plaats te schroeven. De afbeelding blijft op zijn plaats totdat u besluit deze te verwijderen. Diamanten en acrylverf zijn zeer duurzaam en kunnen tientallen jaren meegaan als ze op de juiste manier worden onderhouden. Om uw fotolijst te onderhouden, moet u deze met warm water en milde zeep schoonmaken en daarna laten drogen. Als u merkt dat uw verf afbladdert, schuur ze dan lichtjes en breng de afwerking indien nodig opnieuw aan.

Voor meer informatie klik je hier: https://www.mythofasia.nl/

Suzanne Herrera